Logo

Érdeklődés Tánc
Amennyiben érdeklődni szeretnél, vagy további információkra van szükséged, akkor kattints az "Érdeklődés" gombra, add meg a szükséges adatokat és felvesszük Veled a kapcsolatot!
Ajánld a weboldalt

Ciao

Bemutatkozás2011-ben „fertőződtem” meg a zumba keretein belül a tánccal és ennek pozitív hatásaival. 2014-ben ott kellett hagynom a csoportot, ahova addig jártam, és ekkor kezdtem nézelődni a dombóvári lehetőségek után, hogy mit kezdhet magával egy olyan nő, aki nem G.I. Jane, és nem bírja a teljesítmény orientált edzéseket, aki élvezni is szeretné azt a sportot, amit végez. Kiábrándító volt a kínálat. Ekkor született meg a Latin Fever gondolata. Tánc, barátok, latin zene, mindenkinek, jókedvvel, nekünk nőknek, férfiaknak, és gyerekeknek, azoknak akik életükben nem sportoltak, azoknak akik csak álmodoztak arról, hogy csípőt tekerhetnek és eddig csak otthon próbálgatták a tv-ben, interneten látottakat.

2015 tavaszán két barát fejében született egy ötlet, hogy alakítsunk egy rendszeres baráti összejövetelt, ahol mozogni, táncolni lehet latin zenére, saját igényeink szerint. Az első Latin Fever óra 2015. április 09-én volt 4 (!) fővel, majd egyre jobban terjedt a híre. Mindenki hozta ismerősét, barátját, munkatársát, hisz ilyen típusú, ilyen hangulatú mozgási lehetőség nem volt, és azóta sincs Dombóváron és környékén. Bármilyen edzettségi, képzettségi szinttől, testalkattól függetlenül bárki képes egy Latin Fever órát végigtáncolni. Korban sincsenek akadályok, bizonyítják ezt óvodás és nyugdíjas korú tagjaink. Nem páros tánc, nem aerobic, és nem is zumba. Nem ugrálunk, nem guggolunk, nincs nagy erőkifejtés és nem is kell táncgurunak lenni, hanem 1 órás koreografált, csoportos, táncmozdulatokkal tarkított edzésen lehet kikapcsolódni, felfrissülni és természetesen a sport egyik legkellemesebb válfajával, a tánccal akár fogyni is. A dombóvári Maximum Fitness egyik edzőtermében működő csoportunk heti rendszerességgel tart edzéseket fix időpontokban. Az indulási szerény létszámból mára már alkalmanként 15-20-25 résztvevővel tartjuk az órákat. Rendszeresek a fellépések is, melyen vidám hangulatú latinos életérzést közvetítünk. Amatőr tánccsapat ellenére igen sok meghívást kapunk önkormányzatoktól, civil szervezetektől. Nem csak a kellemes, baráti edzésekkel és fellépésekkel építjük az összetartást, hanem egyéb csapatépítő bulikkal, főzéssel, és természetesen ünnepi eseményekkel is. A Latin Feverrel egy hiánypótló fitnesz óra valósul meg hétről-hétre. Az a célunk, hogy a Latin Feverrel sok embernek örömöt, kikapcsolódást és egészségesebb életet biztosítsunk.

Bea

Rácz-Szabó Beáta
csoportvezető